rederij stichtse vecht


U heeft gezocht naar: "Partyschip over de Vecht met gids aan boord"

Onze schippers weten veel te vertellen over de Gooi- en Vechtstreek tijdens de (rond)vaartochten. Tijdens de vaart over de Loosdrechtse Plassen en de Vecht verhalen ze over de historie, architectuur en recreatie van het gebied. Het wordt leuk gebracht met annekdotes en weetjes. Wenst u echter toelichting van een expert op het gebied van de cultuur-historische achtergrond van de Gooi- en Vechtstreek, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Drs Juliette Jonker-Duynstee is kunsthistorica en woont 14 jaar in Vreeland. Zij is ruim 16 jaar freelance kunsthistorisch gids, verzorgt lezingen en organiseert culturele relatie- ontvangsten met haar bedrijf Vecht Exclusief.

Zij schrijft historische artikelen die betrekking hebben op de gemeente Loenen, is eindredacteur van de Vechtkroniek, het tijdschrift van de Historische Kring Gemeente Loenen, is sinds 2006 redactielid van het Jaarboekje van het oudheidkundig genootschap 'Niftarlake' en is buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand in Loenen aan de Vecht. Tevens is zij mede-auteur van de boeken 'Focus op Loenen' (2004), 'De kadastrale atlas gemeente Loenen in 1832' (2007) en het SPOU-Monumentenboek van Breukelen (verschenen september 2008).

Kenmerkend voor haar begeleiding zijn het grote enthousiasme, de deskundigheid en haar brede kennis van de Vechtstreek.

Begeleiding van excursies is ook mogelijk in het Engels of Frans.rederij stichtse vechtKlik hier voor meer informatie!of bekijk ons Flipbook Catalogus Alle prijzen zijn inclusief btw en onder voorbehoud van typefouten

Of bel tijdens kantoor uren 0346 72 58 00 en een van onze medewerkers zal uw dan te woord staan.

Contact

rederij stichtse vecht
Diependaalsedijk 1b
3601GH Maarssen
Tel: 0346 72 58 00
Email: info@rederijstichtsevecht.nl
Website: www.rederijstichtsevecht.nl