rederij stichtse vecht


Trouwen op het water, gefeliciteerd!

Bij ons bent u aan het juiste adres om in het spreekwoordelijke huwelijksbootje te stappen en te trouwen op het water!

Vele bruidsparen zijn u reeds voorgegaan en onze bemanning is zeer ervaren om aan uw feestvreugde een onvergetelijke bijdrage te leveren. U kunt bij ons trouwen aan boord van de partyschepen de Grazyna en Vechtwinde, zodat uw dag op het water echt bijzonder wordt! Of wat dacht u van één van de mooie gemeentehuizen langs de romantische rivier de Vecht? Onze partyschepen kunnen bij ieder gemeentehuis aan de Vecht ‘voorvaren’. Zo kunnen wij u en uw genodigden meteen na de huwelijksvoltrekking aan boord verwelkomen. Een partyschip is een bijzondere en onvergetelijke trouwlocatie.

Natuurlijk regelen wij de lekkerste champagne met bruidstaart. Luxe diner of gezellig buffet? Dat kan! Ook uw avondfeest kan bij ons aan boord gevierd worden. Drive-in show, band of een complete dansvloer behoren tot de mogelijkheden! Kom dus trouwen op het water.

rederij stichtse vechtKlik hier voor meer informatie!of bekijk ons rederij stichtse vechtFlipbook Catalogus Alle prijzen zijn inclusief btw en onder voorbehoud van typefouten

Of bel tijdens kantoor uren 0346 72 58 00 en een van onze medewerkers zal uw dan te woord staan.

Contact

rederij stichtse vecht
Diependaalsedijk 1b
3601GH Maarssen
Tel: 0346 72 58 00
Email: info@rederijstichtsevecht.nl
Website: www.rederijstichtsevecht.nl