rederij stichtse vecht


U heeft gezocht naar: "Varen Amsterdam en Omgeving"


Maak een rondvaart door Amsterdam en omgeving. Met onze schepen kunt u prachtige tochten van 8 uur maken door Amsterdam en haar unieke omgeving. Bekijk hier de prachtige foto's van de rondvaart door Amsterdam en omgeving.

Rondvaart Groot Amsterdam

Met het schip naar uw voorkeur vaart u een rondvaart van 8 uur vanuit Weesp over de Vecht naar Amsterdam. Wij varen via Driemond naar de rustieke Weespertrekvaar. Via de Amstel komen we Amsterdam binnenen gaan we door naar de Nieuwe Herengracht waarna we koerszetten naar het IJ en de Oranjesluizen. Over het markermeer komen we langs Het Fort EilandPampus waar u eventueel een tussen stop gemaakt kan worden. (houdt dan wel rekening met een extra uur). Verder gaan we via Muiden de Vecht op en in Weesp gaat u weer van boord.

Weesp, Amsterdam, Pampus-eiland en Weesp

Gedurende uw vaartocht heeft u een mooi uitzicht op diverse indrukwekkende bezienswaardigheden waaronder het historische centrum van Muiden, het Muiderslot , Pampus eiland , wetenschapsmuseum NEMO , het scheepvaartmuseum en het hermitage gebouw aan de Amstel. Daarnaast geniet u van de rustige omgeving van de Weesper trektvaart en de mooiste rivier van Nederland, de Vecht.

In verband met bruggen en sluizen uitsluitend boekbaar in het hoogseizoen van 16 april tot 16 september. De afvaarttijd is altijd om 11.00 s'ochtends. U kunt de vaartocht combineren met een heerlijke lunch, diner en/ of borrel. Zie voor de mogelijkheden onze cateringlijst.rederij stichtse vechtKlik hier voor meer informatie!of bekijk ons rederij stichtse vechtFlipbook Catalogus Alle prijzen zijn inclusief btw en onder voorbehoud van typefouten

Of bel tijdens kantoor uren 0346 72 58 00 en een van onze medewerkers zal uw dan te woord staan.

Contact

rederij stichtse vecht
Diependaalsedijk 1b
3601GH Maarssen
Tel: 0346 72 58 00
Email: info@rederijstichtsevecht.nl
Website: www.rederijstichtsevecht.nl