High Tea Rondvaart Vecht


Samen met familie en vrienden (voor groepen van minimaal 25 personen) onder het genot van een High Tea een rondvaart over de Vecht maken.

Een leuke uitgaan tip voor bijvoorbeeld: pasen, moederdag, verjaardag of andere gelegenheid.
 
Kom met familie vrienden of gezelschap genieten hij Rederij Stichtse Vecht. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een geheel verzorgde rondvaart over de Vecht (Utrecht). Wij bieden naast een High Tea een ruime keuze aan andere verschillende arrangementen en catering bekijk voor ons volledig aanbod in onze Online Catalogus..

De boten, de Silver Cloud, River Cloud en Time Cloud, vertrekken vanaf Oostwaard 34 (MS) 3602AA Maarssen, richting Loenen aan de Vecht.
Tijdens de 3 uur durende vaartocht varen we over het mooiste stuk van de Vecht door het groene hart van Nederland en passeren we vele bezienswaardigheden die door de kapitein tijdens de rondvaart worden toegelicht.

Tijdens de rondvaart serveren we een heerlijke High Tea.
Bestaande uit de fijnste hapjes en Engelse zoete lekkernijen zijn met zorg gemaakt zoals Engelse Finger Sandwiches, Brownies, Muffins, Scones met Whipped Cream, marmelade, bonbons, slagroomsoesjes, banketbakkerskoekjes, banketbakker Patisserie.

Tijdens de rondvaart onbeperkt koffie en thee.

hightea rondvaart-vecht-002
hightea 001
hightea 002
ipad screen

Bekijk ons catering overzicht online!

Handig online bladeren door ons flipbook. Het scheelt enorm veel papier en is beter voor het milieu.

CateringHet boek is ook als PDF te downloaden en te bewaren op de computer, ipad, tablet of mobiel zodat u het nog eens rustig kunt doorbladeren op een later tijdstip.

Catering