WINTER RONDVAART VECHT


Zelfs in de winter heeft de Vecht zijn charme onder het genot van één van onze winterarrangement. Kom genieten van bijvoorbeeld ons “Stamppotten Buffet”“Snert & Katenspek Arrangement” of “Kerst, Oud- of Nieuwjaarsborrel” in combinatie met een luxe rondvaart over De Vecht.  De Loosdrechtse- of Vinkeveense Plassen alleen op aanvraag.

Onze rondvaartboten zijn voorzien van verwarming. Het is dus lekker comfortabel genieten tijden het eten en drinken met uitzicht op het mooie winterse landschap dat aan u voorbijgaat.

Tijdens de rondvaart varen we over de mooiste rivier van die door het groen hart van Nederland stroomt. De Vecht heeft veel historische kenmerken en is rijk aan natuur.
De bezienswaardigheden worden door de kapitein tijdens de rondvaart toegelicht.

stampotten buffet
Stamppottenbuffet

Zelfs in de winter maanden kunt bij ons tijdens een rondvaart over de vecht genieten van lekker eten en drinken met uitzicht op het mooie winterse..

Stamppottenbuffet
snert%20en%20katenspek%20arragement
Snert & Katenspek

Tijdens een rondvaart over de vecht genieten van Erwetensoep, roggebrood met katenspek, boterham met kaas en uitzicht op ….

Snert & Katenspek
kerst oudjaarborrel
Kerst, Oud- of Nieuwjaarsborrel

Het jaar afsluiten of beginnen! Onder het genot van een kerst, oud- of nieuwjaarsjaar borrel met familie, vrienden, werknemers of gezelschap.

Kerst, Oud- of Nieuwjaarsborrel

De oude ophaalbruggen bij Loenen aan de Vecht, het dorp Vreeland, Goudestein, Rupelmonde, Nijenrode en korenmolen De Hoop, etc. zijn een lust voor het oog en zeer goed te bezichtigen vanaf de rondvaartboot.

De vaarroute met onze rondvaartboot, salonboot of partyschip over de vecht gaat (afhankelijk van het soort rondvaart en de tijdsduur) van Maarssen, richting Breukelen, Nieuwesluis, Loenen, Vreeland, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Weesp naar Amsterdam.

Bij mooi weer kunt u boven op de Boot vertoeven en heeft u een nog beter uitzicht op het historisch winterse landschap. En er is natuurlijk volop de mogelijkheid tijdens de vaartocht om foto’s te nemen of te filmen.

Op onze rondvaartschepen is standaard de Hollandse scheepsbar aanwezig.

Consumpties aan de bar kunt u uitsluitend à contant betalen.

Let op!!!! Pinnen is niet mogelijk