Voorjaar Arrangementen

Valentijn-, moederdag Arrangementen

Een rondvaart over de vecht met Rederij Stichtse Vecht in het vroege voorjaar heeft zijn charme. De natuur begint na de lange winterperiode weer langzaam te ontluiken. Het eerste jonge groen en voorjaar bloeiers zijn al waar te nemen.
En voor sommige vogelsoorten begint het broedseizoen al vroeg. Er is in deze periode dan ook volop jong leven op de vecht te bewonderen.

In het vroege voorjaar vaart Rederij Stichtse Vecht naast de reguliere rondvaart ook twee bijzondere rondvaarten. De valentijn- ,moederdag en pasen rondvaart.

Leuk om kado te doen aan uw geliefde een combinatie van een High Tea of Luxe Bootlunch met een rondvaart over de Vecht.

Voorjaar Arrangementen

Valentijn-, moederdag Arrangementen

Een rondvaart over de vecht in het vroege voorjaar heeft zijn charme. De natuur begint na de lange winterperiode weer langzaam te ontluiken. Het eerste jonge groen en voorjaar bloeiers zijn al waar te nemen.
En voor sommige vogelsoorten begint het broedseizoen al vroeg. Er is in deze periode dan ook volop jong leven op de vecht te bewonderen.

In het vroege voorjaar vaart Rederij Stichtse Vecht naast de reguliere rondvaart ook twee bijzondere rondvaarten. De valentijn- en moederdag rondvaart.

Leuk om kado te doen aan uw geliefde een combinatie van een High Tea of Luxe Bootlunch met een rondvaart over de vecht..

voorjaar rondvaart vecht

We varen tijdens de Valentijn-, moederdag Arrangementen een 3 uur durende rondvaart met de rondvaartboot, salonboot of partyschip over de vecht van Maarssen, richting Breukelen, Nieuwesluis naar Loenen aan de Vecht.

We passeren tijdens de rondvaart o.a. Geesberge, Leeuwenburg, Gansenhoef, Slangevegt en Kasteel Nyenrode, Kasteel Gunterstein, Vecht en Dam, Vecht en Hoff etc. etc. De te passeren bezienswaardigheden worden tijdens de rondvaart door de kapitein toegelicht.

Bij mooi weer kunt u boven op het bovendek van de salonboot / rondvaartboot vertoeven en heeft u een nog beter uitzicht op het historisch landschap.
Er is tijdens de rondvaart natuurlijk volop de mogelijkheid om foto’s te nemen of te filmen.

Op onze rondvaartschepen is standaard de Hollandse scheepsbar aanwezig.
Consumpties aan de bar kunt u uitsluitend à contant betalen. 

Let op!!!! Pinnen is niet mogelijk