Excursie Arrangementen

Leuk voor het hele gezin!

We hebben een tal van leuke en leerzame excursie arrangementen met aansluitend een rondvaart met de rondvaartboot van Rederij Stichtse Vecht over de Vecht.

Zo is er het Kaas IJsboerderij Arrangement   Een informatieve excursie waar u in een anderhalf duren bezoek wordt verteld  hoe kaas nu eigenlijk gemaakt wordt.


Altijd al eens een paleis aan de binnenkant willen belkijken.  Met ons Koninklijke Tour Arrangement is het mogelijk.  
Een rondleiding door de koninklijke vertrekken van paleis Soestdijk.

Bent u een liefhebber van paarden dan is het Rederij Stichtse Vecht & Stichting Paardenkamp Arrangement iets voor u.
Op de boerderijen van De Paardenkamp is van alles te beleven voor jong en oud. Veel ouders en grootouders met (klein)kinderen bezoeken de terreinen, maar ook groepen, verenigingen, stichtingen, bedrijven en schoolreizen weten de weg naar ons al jaren te vinden.

dewilligen rederijstichtsvecht-002
  • Kaas- IJsboerderij

paardekamp 007
  • Stichting Paardenkamp

zomer rondvaart vecht

Na de excursie komt met eigen vervoer naar de opstapplaats Oostwaard 34 te Maarssen en varen we tijdens een 3 uur durende rondvaart met onze rondvaartboot, salonboot of partyschip over de vecht van Maarssen, richting Breukelen, Nieuwesluis naar Loenen aan de Vecht.  

We passeren tijdens de rondvaart o.a. Geesberge, Leeuwenburg, Gansenhoef, Slangevegt en Kasteel Nyenrode, Kasteel Gunterstein, Vecht en Dam, Vecht en Hoff etc. etc. De te passeren bezienswaardigheden worden tijdens de rondvaart door de kapitein toegelicht.

Bij mooi weer kunt u boven op het bovendek van de salonboot / rondvaartboot vertoeven en heeft u een nog beter uitzicht op het historisch landschap.
Er is tijdens de rondvaart natuurlijk volop de mogelijkheid om foto’s te nemen of te filmen.

Op onze rondvaartschepen is standaard de Hollandse scheepsbar aanwezig.
Consumpties aan de bar kunt u uitsluitend à contant betalen. 

Let op!!!! Pinnen is niet mogelijk