Kaas en IJsboerderij Arrangement

Een typisch Hollands groepsarrangement (min 20 pers.)

Een rondvaart over de Vecht gecombineerd met een leerzame en informatieve excursie op boerderij De Willigen te Nigtevecht.

Tijdens de rondvaart met de rondvaartboot varen we over de mooiste rivier van Nederland. De Vecht heeft veel historische kenmerken en is rijk aan natuur en loopt door het groene hart van Nederland

De vele bezienswaardigheden worden door de kapitein tijdens de vaartocht toegelicht.

In een half uur durende rondleiding op de boerderij wordt in het kort verteld hoe kaas wordt gemaakt.  Aansluitend kunt u de verschillende kazen proeven die op een plateau voor u zijn aangesneden, met een zuiveldrankje of een glaasje wijn en een boerderij-ijsje.

In de winkel van de boerderij is het mogelijk een stukje kaas te kopen.

De vaarroute met onze rondvaartboot, salonboot of partyschip over de vecht gaat (afhankelijk van het soort rondvaart en de tijdsduur) van Maarssen, richting Breukelen, Nieuwesluis, Loenen, Vreeland,  naar Nigtevecht.

We passeren tijdens de rondvaart o.a. Geesberge, Leeuwenburg, Gansenhoef, Slangevegt en Kasteel Nyenrode, Kasteel Gunterstein, Vecht en Dam, Vecht en Hoff, Queek Hoven, Groenvecht, Vechtzicht, Weersteyn, Vechtlust, Oud Over etc. etc.

Bij mooi weer kunt u boven op het bovendek van de salonboot / rondvaartboot vertoeven en heeft u een nog beter uitzicht op het historisch landschap.
Er is tijdens de rondvaart natuurlijk volop de mogelijkheid om foto’s te nemen of te filmen.

Op onze rondvaartschepen is standaard de Hollandse scheepsbar aanwezig.

Let op!!!!
Consumpties aan de bar kunt u uitsluitend à contant betalen.     
Pinnen aan boord is niet mogelijk.
dewilligen rederijstichtsvecht-003
dewilligen rederijstichtsvecht-004
dewilligen rederijstichtsvecht-001