Kerst, Oud- of Nieuwjaarsborrel


Het jaar afsluiten of beginnen!   Kom genieten van een mooie rondvaart in het winterse landschap van de Vecht onder het genot van een kerst, oud- of nieuwjaarsjaar borrel met familie, vrienden, werknemers of gezelschap.

Ieder seizoen heeft zijn charme. Maar In de wintermaanden is door bladval van de bomen meer te zien dan normaal van de monumentale buitenhuizen, boerenhofstede en theekoepels die in de zomer deels door het natuurschoon aan het oog onttrokken zijn.

We varen over het mooiste stukje van de Vecht die loopt door het groene Hart van Nederland.

De oude ophaalbruggen bij Loenen aan de Vecht, het dorp Vreeland, Slot Zuylen, Goudestein, Rupelmonde, Nijenrode en korenmolen De Hoop en nog veel meer. De bezienswaardigheden zijn een lust voor het oog en zeer goed te bezichtigen vanaf de rondvaartboot (salonboot).

Lekker eten en drinken met uitzicht op het mooie winterse landschap dat aan u voorbijgaat.
Tijdens de rondvaart over de mooiste rivier van Nederland zijn er onbeperkt drankjes (binnenlands gedestilleerd) en serveren wij gedurende de rondvaart enkele malen luxe canapés, koud bittergarnituur en zoutje assortiment.

De vaarroute met onze rondvaartboot, salonboot of partyschip over de vecht gaat (afhankelijk van het soort rondvaart en de tijdsduur) van Maarssen, richting Breukelen, Nieuwesluis, Loenen, Vreeland, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Weesp naar Amsterdam.

Bij mooi weer kunt u boven op het bovendek van de salonboot / rondvaartboot vertoeven en heeft u een nog beter uitzicht op het historisch landschap.
Er is natuurlijk volop de mogelijkheid tijdens de vaartocht om foto’s te nemen of te filmen.

Op onze rondvaartschepen is standaard de Hollandse scheepsbar aanwezig.

Consumpties aan de bar kunt u uitsluitend à contant betalen.

Let op!!!! Pinnen is niet mogelijk
omgeving.0027
omgeving.0003
omgeving.0002