Paas & Moederdag Arrangement


Samen tijdens pasen of moederdag met familie en vrienden (min. 2 personen) onder het genot van bijvoorbeeld een High Tea een rondvaart over de Vecht maken.

Er is ook een High Tea Arrangement voor groepen (min 25 personen).

Kom genieten hij Rederij Stichtse Vecht. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een geheel verzorgde rondvaart over de Vecht (Utrecht). Wij bieden naast een High Tea een ruime keuze aan andere verschillende arrangementen.  Bijvoorbeeld het Spoorwegmuseum-  en Museumklok arrangement 
Bekijk voor ons volledig aanbod onze Online Catalogus..

De boot, de Silver Cloud of de River Cloud, vertrekt vanaf Oostwaard 34 (MS) 3602AA Maarssen, richting Loenen aan de Vecht.
Tijdens de 3 uur durende vaartocht varen we over het mooiste stuk van de Vecht door het groene hart van Nederland en passeren we vele bezienswaardigheden die door de kapitein tijdens de rondvaart worden toegelicht.

High Tea:
De fijnste hapjes en Engelse zoete lekkernijen zijn met zorg gemaakt zoals Engelse Finger Sandwiches, Brownies, Muffins, Scones met Whipped Cream, marmelade, bonbons, slagroomsoesjes, banketbakkerskoekjes, banketbakker Patisserie. Tijdens de rondvaart onbeperkt koffie en thee.

hightea 007
hightea 005
hightea 006