De Vechtse BBQ Boot 


De Vechtse BBQ Boot arrangement is voor gezelschappen van minimaal 25 personen.

Tijdens een barbecue rondvaart over de Vecht is het in de zomermaanden genieten vanaf het zonnedek van een adembenemende zonsondergang en een overheerlijke barbecue.

Kom bij Rederij Stichtse Vecht op zo’n mooie zwoele zomeravond genieten op het zonnedek van de rondvaartboot (salonboot) de Silver- of River Cloud of  Time Cloud van een mooie 3 uur durende rondvaart over "De Vecht” tijdens de barbecue met uw familie, vrienden, werknemers of gezelschap.

Gezellig tijdens de rondvaart genieten van een hapje en een drankje en het uitzicht over de monumentale buitenhuizen, boerenhofstede en theekoepels die in de zomermaanden deels omzoomd worden door het natuurschoon.
De oude ophaalbruggen bij Loenen aan de Vecht en het dorp Vreeland, Goudestein, Rupelmonde, Nijenrode en korenmolen De Hoop en nog veel meer bezienswaardigheden zijn een lust voor het oog en zeer goed te bezichtigen vanaf de rondvaartboot (salonboot) de River- of de Silver Cloud.


De vaarroute met onze rondvaartboot, salonboot of partyschip over de vecht gaat (afhankelijk van het soort rondvaart en de tijdsduur) van Maarssen, richting Breukelen, Nieuwesluis, Loenen, Vreeland, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Weesp naar Amsterdam.

We passeren tijdens de rondvaart o.a. Geesberge, Leeuwenburg, Gansenhoef, Slangevegt en Kasteel Nyenrode, Kasteel Gunterstein, Vecht en Dam, Vecht en Hoff, Queek Hoven, Groenvecht, Vechtzicht, Weersteyn, Vechtlust, Oud Over etc. etc.

Bij mooi weer kunt u boven op het bovendek van de salonboot / rondvaartboot vertoeven en heeft u een nog beter uitzicht op het historisch landschap.
Er is tijdens de rondvaart natuurlijk volop de mogelijkheid om foto’s te nemen of te filmen.

Op onze rondvaartschepen is standaard de Hollandse scheepsbar aanwezig.

Let op!!!!
Consumpties aan de bar kunt u uitsluitend à contant betalen.     
Pinnen aan boord is niet mogelijk.
bbq rondvaart-vecht-005
IMG_4896
IMG_4937